Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Όλα τα «μωρά» στο Euro! ( Φωτογραφίες )

Για τα μάτια σας μόνο ! Δείτε τα όμορφα κορίτσια που έχουν σχέση με διάφορους παίχτες του Euro 2012 για να καταλάβετε τι τραβάνε και οι τυχεροί ποδοσφαιριστές.Τελικά να δούμε ποιά τυχερή θα το σηκώσει στο τέλος και με ποιά χώρα.

Αρχή κάνουμε με:  Ουκρανία - Ολέσια Γκούσεφ



Τη χαίρεται ο: Όλεγκ Γκούσεφ

Τι της βρήκε: Όσους διπλούς λόγους (εκτός από τα σκουλαρίκια) βλέπεις στη φωτογραφία. Είτε πρόκειται για το δικό της βλέμμα, είτε για εκεί που καρφώθηκε αμέσως το δικό σου.

Με μια λέξη: Πιστόλα


Πολωνία - Σάντρα Τζίβιζεκ



Τη χαίρεται ο: Βόιτσεχ Σέζνι

Τι της βρήκε: Τις λάτιν υποσχέσεις, το σοκολατένιο χρώμα και την… καμία σχέση που έχουν όλα αυτά με τις συμπατριώτισσές του.

Με μια λέξη: Εξελίξιμη


Σουηδία - Οκσάνα Άντερσον



Τη χαίρεται ο: Κρίστιαν Βίλχεμσον

Τι της βρήκε: Αυτός τι της βρήκε ή εμάς τις μας βρήκε μεσημεριάτικα; Χείλη σαρκώδη, μάτια ενστικτώδη, στήθη χυμώδη! Η Σουηδέζα που παρακαλάς να μπει στο "rooms to let" του θείου σου στην Πάρο.

Με μια λέξη: Απαπαπαπα…


Τσεχία - Ράντκα Κοκούροβα



Τη χαίρεται ο: Τόμας Ροσίτσκι

Τι της βρήκε: Το ανάποδο θα 'πρεπε να ρωτήσουμε, αλλά τέλοσπαντων! Προσωπάκι αρραβωνιαστικιάς και μαλλί "ανάφτρας"! Αντιφατικός -γι' αυτό και ενδιαφέρων- συνδυασμός.

Με μια λέξη: Υπεραρκετή


Γερμανία - Λένα Γκέρκε



Τη χαίρεται ο: Σάμι Κεντίρα

Τι της βρήκε: Το ύφος "δεν είμαι σαν τα γκομενάκια που ξέρεις". Το ότι όντως είναι δύσκολο να ξέρεις… γκομενάκια σαν κι αυτή. Και την απορία πώς γίνεται εκείνη και η Μέρκελ να 'ναι απ' την ίδια φυλή. Μέχρι και μνημόνιο σε βάζει να τηρήσεις!

Με μια λέξη: Ι-δανεική!


Κροατία - Τατιάνα Μπάτινιτς



Τη χαίρεται ο: Ιβάν Ράκιτιτς

Τι της βρήκε: Το ιδανικό πρόσωπο για να 'ναι το πρώτο πράγμα που θα δεις μόλις ξυπνήσεις. Και το βλέμμα "θα τα παρατούσα όλα αν χρειαζόταν για να γίνω η μάνα των παιδιών σου".

Με μια λέξη: Άχου-το!


Ρωσία - Ναταλία Ιγκνάσεβιτς



Τη χαίρεται ο: Σεργκέι Ιγκνάσεβιτς

Τι της βρήκε: Ότι είναι κυρία. Απ' αυτές που κάνουν κεφάλια να γυρνάνε, αλλά δεν ζαλίζουνε το δικό σου. Γιατί δεν αμφιβάλλουν καθόλου πως στο 'χουν αδειάσει από μυαλό.

Με μια λέξη: Υπόκλιση


Γαλλία - Σιντονί Μπιεμόν



Τη χαίρεται ο: Αντίλ Ραμί

Τι της βρήκε: Ότι μαζί της δεν έχει σημασία αν είναι αμυντικός. (Όπως αποδεικνύεται και στη φώτο) βλέπει δίχτυα! Κι ενδεχομένως τον ουρανό σφοντύλι αν είναι άτακτος.

Με μια λέξη: Γκσντουπ! (ήχος μαστιγίου)


Ολλανδία - Σιλβί Φαν Ντερ Φάαρτ



Τη χαίρεται ο: Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ

Τι της βρήκε: Βλέμμα πρόσχαρο. Μπούκλες για να βάλεις με τις ώρες μέσα τα μούτρα. Στήθος για να κάνεις… το ίδιο επισημαίνοντας "μπγκντρονμπτσπμπομ". Και τόση λάμψη που θες γυαλί οξυγονοκόλλησης για να την κοιτάξεις στα μάτια!

Με μια λέξη: Ευλογία


Ιρλανδία - Κλοντίν Πάλμερ



Τη χαίρεται ο: Ρόμπι Κιν

Τι της βρήκε: Κορμί-λαμπάδα. Απ' αυτά που σε κάνουν να… δίνεις τόπο στην οργή για την ξανθή κατάληξη (και τα γνωστά παρεπόμενα) στην κορυφή του. 'Ντάξει, δεν την ήθελε να λύνουνε κι εξισώσεις…

Με μια λέξη: Φυσέκι


Δανία - Κάρολαϊν Μπέντνερ



Τη χαίρεται ο: Νίκλας Μπέντνερ

Τι της βρήκε: Ότι είναι η ιδανική γυναίκα για να πας στον πατέρα σου. Όμορφη -αλλά προσγειωμένη. Σέξι -αλλά όχι πορνίδιο. Για χαμοκυλίσματα -αλλά και "για σπίτι". Αν δεν γκρινιάζει κιόλας, την παντρεύεσαι… χθες!

Με μια λέξη: Κουφέτο


Ελλάδα - Αλεξάνδρα Λοΐζου



Τη χαίρεται ο: Γιώργος Σαμαράς

Τι της βρήκε: Πράγματα που δεν χρειάζεται να είσαι κριτικός (ή Κρητικός όπως ο Γιώργος) για να τα διαπιστώσεις. Εκτός κι αν είσαι τυφλός. Ή έφτασες σ' αυτή την κατάσταση παρακολουθώντας τη φωτογραφία της για πολλή ώρα.

Με μια λέξη: Μπαλωθιά


Αγγλία - Άνι Κούπερ



Τη χαίρεται ο: Άσλεϊ Κόουλ

Τι της βρήκε: "Όλα σ' εκείνη τα βρήκε" που θα 'λεγε κι ο Άγγλος… Πλούταρχος! Αν οι γεροντοκόρες μένουν στο ράφι, αυτή είναι το βάζο με το μέλι που είναι στο ψηλότερο σημείο του και πηδάς (κυριολεκτικά, ατιμούτσικο) για να το πιάσεις.

Με μια λέξη: Γλύκισμα


Πορτογαλία - Ιρίνα Σάικ



Τη χαίρεται ο: Κριστιάνο Ρονάλντο

Τι της βρήκε: Έναν πραγματικό λόγο για να κλαίει. Από συγκίνηση που τέτοιο πλάσμα-απόδειξη κεφιών του Πανάγαθου μπλέχτηκε στα πόδια του. Κι έκανε τόσο χαρούμενα και τα υπόλοιπα όργανά του (έλα, την καρδιά λέμε, αηδία κατάντησες).

Με μια λέξη: Σ-ιρίνα


Ιταλία - Αλένα Σερέντοβα



Τη χαίρεται ο: Τζιανλουίτζι Μπουφόν

Τι της βρήκε: Όλα αυτά που σου δίνουν τη μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έπαιζε τελικά στοίχημα -όπως κατηγορείται στην Ιταλία. Διότι ο ποιος ο λόγος, όταν έχεις ήδη γυναίκα "όλα τα λεφτά";

Με μια λέξη: Ανεκτίμητη


Ισπανία - Σακίρα



Τη χαίρεται ο: Πικέ

www.volosnet.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γνώμες, παράπονα, ιδέες, και ότι θέλετε να πείτε, πείτε το εδώ.
Opinions, complaints, ideas, and that you want to say, you say here.